Δημήτρης Πολίτης
« ταρτάρ »
εστίασις
γεύσεων επίσκεψις
σπιτικό ταρτάρ με κιμά
Το αυθεντικό ταρτάρ δεν γίνεται με κιμά,
αλλά με ψιλοκομμένα κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος.
Εδώ
συνοδεύεται με αυγό, κάπαρη, κρεμμύδι και ταμπάσκο.
Στο Βέλγιο το ταρτάρ το βάζουν σε
δίχτυ και το αχνίζουν στον ατμό περίπου για ένα λεπτό.
Το ταρτάρ όπως σερβίρεται στην αλυσίδα
εστιατορίων “Buffalo
Grill”
σε όλη τη Γαλλία.
Dimitris Politis
ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΡΑΦΟΣ
[ ανάρτηση 9 Νοεμβρίου 2025 :
Δημήτρης
Πολίτης
«
ταρτάρ »
εστίασις
γεύσεων επίσκεψις
]
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου